· 

Hej og Moin: Kari Kleine fra SDU

Må vi præsentere os selv? Kari Kleine er ansvarlig for GrønBusiness-projektet på Syddansk Universitet (SDU):

 

Motivation: For mig er bæredygtighed ikke bare en mulighed, men faktisk et must i personlige og forretningsmæssige beslutninger. I sidste ende handler det om at yde et positivt bidrag til nutiden og fremtiden eller i det mindste minimere de negative virkninger. Efter min mening kan virksomheder spille en nøglerolle i udviklingen af bæredygtige løsninger på vores tids udfordringer. Jeg har været begejstret for at arbejde med dette i teori og praksis i flere år nu.

 

Målsætning: GrønBusiness har til formål at gøre bæredygtighed og relaterede koncepter, som f.eks. cirkulær økonomi, håndgribelige for små og mellemstore virksomheder. At ledsage denne implementering og lære virksomhedernes innovative tilgange at kende er en stor merværdi ved projektet for mig.

 

Tysk-dansk samarbejde: Samarbejdet mellem tyske og danske interessenter muliggør en udvidelse af videnshorisonten. De kulturelle og strukturelle forskelle resulterer i forskellige tilgange til implementeringen af bæredygtighed. Derfor muliggør Interreg ikke kun intellektuel og praktisk udveksling, men også et kulturelt bidrag til en stærk, bæredygtig og fremtidssikret grænseregion.


Syddansk Univsersitet (SDU) i Sønderborg

Placering af SDU i Interreg-programområdet Deutschland-Danmark.
Placering af SDU i Interreg-programområdet Deutschland-Danmark.

SDU tilbyder med sin campus i Sønderborg et internationalt og praktisk miljø for studerende fra hele verden. SDU Technology Entrepreneurship and Innovation fra Institut for Teknologi og Innovation gennemfører undervisning og forskning langs værdikæden i tekniske virksomheder og støtter GrønBusiness-projektet med forskningsbaserede input til implementeringen af den cirkulære økonomi.

 

Standort:

Alsion 2

6400 Sønderborg

Danmark