· 

Kiel Kann Mehr - GrønBusiness som gæst på Fremtidsfestivalen

Hvad betyder den cirkulære økonomi egentlig? Og hvordan kan virksomheder og privatpersoner bruge denne model til at yde et positivt bidrag til bæredygtighed og ressourcebevarelse?

Mandy Drebold og Susanne Hanfler, som er ansvarlige for GrønBusiness-projektet i KielRegion-teamet, havde svar på disse spørgsmål på hands-on-standen på Kiel Kann Mehr Festival den 1. juni.

Den årlige fremtidsfestival samler bæredygtige aktører fra politik, civilsamfund, forskning og erhvervsliv for at fremme samarbejde og skabe fremdrift for Kiels borgere. Anscharcampus var derfor også repræsenteret på standen med projektet Creative Circular Cities og fremtidsværkstedet upWERT.

De besøgende kunne være kreative, lave bæredygtige DIY's og lære om lokale eksempler på cirkulær økonomi. Det eksempel, der fandt sted direkte på stedet, var særligt populært: Den cirkulære økonomis strategi om at "reparere i stedet for at købe nyt" blev omsat til praksis direkte på selvhjælpscykelværkstedet.

 

Yderligere information om Fremtidsfestivalen: https://kielkannmehr.de/