· 

Hej og Moin: Sina Hagge & Thorsten Liliental fra WFG Rendsburg-Eckernförde

Må vi præsentere os selv? Sina Hagge og Thorsten Liliental er ansvarlig for GrønBusiness-projektet i Wirtschaftsförderung Rendsburg-Eckernförde (WFG):

 

Motivation: Bæredygtighed kræver en holistisk tilgang, der harmoniserer miljø, samfund og økonomi. Vi har alle et ansvar for en bæredygtig udvikling - i dag og i morgen. Dette ledende princip skal implementeres aktivt på alle områder af livet og arbejdet for at forbedre livet for os og miljøet.

 

Målsætninger: Virksomheder står over for store udfordringer på grund af mange regler og begrænsede ressourcer. Derfor vil vi i WFG formidle viden om emnet bæredygtighed og støtte virksomheder i at udvikle individuelle tiltag.

 

Tysk-dansk samarbejde: På GrønBusiness lærer vi af hinanden gennem udveksling af projektdeltagere. Grænseoverskridende samarbejde inden for cirkulær økonomi giver os mulighed for at drage fordel af nye metoder og udvikle innovative tilgange sammen.

 


Wirtschaftsförderungsgesellschaft for distriktet Rendsburg-Eckernförde mbH & Co. KG

Placering af WFG Rendsburg-Eckernförde i Interreg-programområdet Deutschland-Danmark.
Placering af WFG Rendsburg-Eckernförde i Interreg-programområdet Deutschland-Danmark.

WFG arbejder på vegne af distriktet Rendsburg-Eckernförde for at udvikle, styrke og markedsføre regionen som forretningssted.

 

Placering:

Berliner Straße 2
24768 Rendsburg
Tyskland


Rollen i GrønBusiness:

  • Co-lead delmål 2 "Gennemføre research og skabe et markedsoverblik"
  • Identificering af regionale virksomheders behov
  • Udvikling af lavtærskelinstrumenter til bæredygtig udvikling i virksomheder, der introducerer disse virksomheder til emnet bæredygtig ledelse
  • Overførsel af viden til regionale virksomheder