· 

ESG Sorø er online: Vidensdatabase og kontaktpunkt for lokale virksomheder

Iværksættere og etablerede virksomheder i Sorø, der søger støtte og rådgivning om ESG, har nu fået et nyt sted at gå hen online.


Hjemmesiden esgsoroe.dk tilbyder en bred vifte af viden og inspiration til SMV'er. Klare illustrationer og praktiske eksempler giver dem en klar idé om, hvordan de kan integrere ESG-principper i deres egen forretningsstrategi.


En vigtig del af hjemmesiden er ESG-værktøjskassen. Den giver virksomhederne praktiske værktøjer, som de kan bruge til at udarbejde CO2-regnskab og ESG-rapporter.


Derudover indeholder esgsoroe.dk links til lokale rådgivere, en oversigt over tilskudsmuligheder for bæredygtige tiltag og information om arrangementer om ESG, CO2-rapportering og bæredygtighed i Sorø Kommune.


Hjemmesiden afrundes med artikler om lokale virksomheder, der allerede har haft succes med at implementere bæredygtig forretningspraksis. Disse succeshistorier motiverer og viser, at bæredygtighed ikke kun er økologisk og socialt værdifuldt, men også kan være økonomisk rentabelt.