· 

Hej og Moin: Mandy Drebold fra KielRegion

Må vi præsentere os selv? Mandy Drebold er ansvarlig for GrønBusiness-projektet i KielRegion-teamet:

 

Motivation: At forme mit liv bevidst og bæredygtigt har spillet en vigtig rolle for mig i årevis. Det er fantastisk, at jeg nu kan kombinere dette emne med min forretningsbaggrund, og det motiverer mig virkelig. Jeg ser store muligheder for virksomheders fremtidige levedygtighed og resiliens i en bæredygtig tilgang, som stadig er underudnyttet.

 

Målsætning: Mit mål med GrønBusiness er at synliggøre merværdien af bæredygtig virksomhedsledelse. Jeg vil vise små og mellemstore virksomheder, hvordan de kan integrere bæredygtighed i deres forretning på den mest praktiske måde.

 

Tysk-dansk samarbejde: Med Interreg kan vi opleve nye måder at tænke på og metoder gennem landenes og kulturernes forskellige perspektiver. Når vi tager fat på projektet sammen med danske partnere, kan vi derfor finde helt andre tilgange.

 


KielRegion GmbH

Kielregionens placering i Interreg-programområdet Deutschland-Danmark.
Kielregionens placering i Interreg-programområdet Deutschland-Danmark.

Det regionale samarbejdsprojekt KielRegion arbejder for et godt liv og arbejde i Kiel og distrikterne Rendsburg-Eckernförde og Plön.

 

Placering:

Alter Markt 9
24103 Kiel

Tyskland


Rollen i GrønBusiness:

  • Leadpartner for det overordnede projekt
  • Lead af projektledelse og public relations og udvikling af en tool kit