· 

Møde mellem projektpartnerne i Flensborg: For en grøn fremtid!

I begyndelsen af marts mødtes GrønBusiness-projektpartnerne på Hochschule Flensburg til det fjerde "Joint Project Meeting". Kort før udløbet af den første finansieringsperiode gennemgik de de relevante delmål og milepæle og afklarede eventuelle sidste spørgsmål.

Efter en introduktion til projektpartneren og værten, Hochschule Flensburg, begyndte en intensiv workshopfase: Hvilke begivenheder ønsker vi at fokusere på? Og hvordan kan vi koordinere koncepterne på tværs af landegrænser? Ved hjælp af projektkanvasmetoden afklarede projektlederne disse og andre spørgsmål inden for emnerne kommunikation, PR og events.
Derudover blev der præsenteret et forskningsprojekt af studerende ved Hochschule Flensburg om emnet cirkulær økonomi i virksomheder, hvilket gav nye impulser til diskussionerne.

Den livlige udveksling mellem projektpartnerne fortsatte under aftensmaden på havnen i Flensborg. Tysk-danske forskelle og ligheder blev diskuteret med humor i en afslappet atmosfære. Sådanne møder fremmer ikke kun den gensidige forståelse, men skaber også grundlaget for et vellykket grænseoverskridende samarbejde.