· 

Made in Great Britain: Fleksible guide for den cirkulære økonomi præsenteret

På månedlige møder diskuterer projektpartnerne det igangværende arbejde og resultaterne af delmålene. De finder også ud af om eksterne projekter, der omhandler bæredygtig økonomi. Dr. Merryn Haines-Gadd (University of Exeter) og Maxwell Green (Swansea University) var gæster ved det månedlige møde den 2. november 2023 for at præsentere "Circular Business Model Design Guide". Den praktiske guide hjælper virksomheder med at identificere muligheder i den cirkulære økonomi og udvikle passende forretningsmodeller.

“'Circular Business Model Design Guide' er så spændende for vores projekt, fordi den er designet til at være uafhængig af virksomhedens placering, branche, størrelse eller modenhed. Vores SMV'er er meget forskelligt positioneret, når det kommer til bæredygtighed og cirkulær økonomi. Et værktøj, der er så fleksibelt som guidelinen, kan støtte lineære forretningsmodeller i deres overgang til bæredygtighed og fremme eksisterende koncepter for cirkulær økonomi," siger en glad Stephan Lubomierski fra Rendsburg-Eckernförde Economic Development Agency. For GrønBusiness undersøger Stephan Lubomierski forskellige støtteprogrammer til den cirkulære økonomi og tester deres egnethed til Interreg-projektet.

"Circular Business Model Design Guide" er udviklet i fællesskab af Ellen MacArthur Foundation, University of Exeter og PA Consulting.

Læs mere: https://circularrevolution.wales/outreach/