· 

Online: Første møde i styregruppen

Digitale forbindelser: Det første møde i GrønBusiness' styregruppe fandt sted den 22. september 2023 som en videokonference. Formålet med mødet med repræsentanter fra alle partnerorganisationer var at blive enige om en fælles forståelse af bæredygtighed og en konceptuel tilgang.

Christian Würtz fra Kalundborg Erhvervsudvikling og hans team præsenterede et koncept, som blev diskuteret af alle deltagere og til sidst godkendt af styregruppen.

En central forudsætning for projektets succes er et tæt tillidsforhold og personlig kontakt mellem de lokale rådgivere og de lokale virksomheder. Rådgiverne bruger en matrix og deres erfaring til at bestemme det respektive modenhedsniveau med hensyn til SMV'ernes bæredygtighed. Det giver dem mulighed for at skræddersy rådgivningen og støtteværktøjerne. I det næste skridt vil teamet fra Kalundborg videreudvikle konceptet.