· 

Online morgenmad for virksomheder: Bæredygtig ledelse - fokus på finansiering

Hvordan påvirker den europæiske Green Deal den regionale finansiering af små og mellemstore virksomheder?
Hvilke krav stiller EU til kreditinstitutter? Hvordan kan bæredygtige virksomheder score point, når det kommer til långivning? Disse spørgsmål var i fokus på den fælles online morgenmad for Wirtschaftsförderung Rendsburg-Eckernförde og Wirtschaftsförderung Nordfriesland, som fandt sted den 7. september som en del af Interreg-projektet GrønBusiness.

Agnieszka Henningsen (Sustainability Manager) og Marcus Utech (Division Director Corporate Customer Centre North Friesland) fra Nord-Ostsee Sparkasse fortalte om de aktuelle krav til banker og kunder og stod til rådighed for at besvare spørgsmål.

15 tyske virksomheder fra programregionen har takket ja til invitationen og er interesserede i yderligere samarbejde med GrønBusiness.

Yderligere arrangementer i online-morgenmadsformatet er planlagt og vil blive offentliggjort her.