· 

Velkommen om bord! - GrønBusiness søsætningskonference

GrønBusiness-projektet fejrede sin lancering den 31. august 2023 på det traditionelle sejlskib "Freedom".

Repræsentanten for leadpartneren Mandy Drebold (KielRegion) bød de danske og tyske partnere hjerteligt velkommen om bord på "Freedom". Sejlskibet, der var blevet omdannet til en bistro, demonstrerede på imponerende vis, hvordan bæredygtighed kan implementeres økonomisk med sine veganske tilbud, lejeretter og solceller.

Uanset om det er Veggie Week eller JobRad - start der, hvor det er sjovest! Det var det glade kernebudskab fra Lisa Buddemeyer, som i sin keynote viste, hvordan virksomheder med succes kan opnå mere bæredygtighed.
Bagefter interviewede Stephan Lubomierski fra Rendsburg-Eckernförde Economic Development Agency repræsentanterne for de danske projektpartnere (Su-Hyun Berg / Syddansk Universitet, David Hindberg / for Sorø og Kalundborg, Troels Larsen / Business Esbjerg) om deres forventninger til det fælles projekt.

Selvom "Friheden" lå for anker i Kiel under åbningskonferencen, satte deltagerne om bord sejl mod en god kurs for at støtte bæredygtigt erhvervsliv i regionen og i det tysk-danske samarbejde.