· 

Grøn.Facts: Wirtschaftsförderung Nordfriesland lancerer informationsserie

Den 4. august 2023 lancerede Wirtschaftsförderung Nordfriesland (WFG NF) den ugentlige informationsserie Grøn.Facts.

"Bæredygtighed for virksomheder er et tema med mange udfordringer og facetter for store og små virksomheder i regionen. Med vores korte og praktiske Grøn.Fakta ønsker vi at give en ukompliceret introduktion og øge bevidstheden," siger Dagmar Jensen, som er ansvarlig for GrønBusiness hos WFG NF.

Kampagnen Grøn.Facts på de sociale medier vil hver fredag frem til midten af december 2023 give nyttig information, der kan støtte virksomheder på deres vej mod større bæredygtighed. Temaerne spænder fra praktiske tips til forretningshverdagen og din egen bæredygtighedsstrategi til finansieringsmuligheder og information om arrangementer.

Grøn.Facts er tilgængelig på følgende WFG NF-kanaler: