· 

Finansieringsorganisationen forklarer fakturerings- og revisionsmodaliteter

Tildelingen af midler er knyttet specielle krav, som projekterne skal opfylde. Retningslinjerne er ændret i den nye støtteperiode (Interreg 6a). Projektpartnerne accepterede derfor med glæde invitationen til et kick-off-møde med Investitionsbank Schleswig-Holstein (IB.SH).

Barbara Hansen, programleder hos IB.SH, forklarede, hvordan regnskaberne og de administrative kontroller vil blive udført i fremtiden. Interviewet var også en god mulighed for at lære de ansvarlige medarbejdere at kende. Det gør det meget lettere at tage telefonen og diskutere sagen direkte, hvis du har spørgsmål eller problemer.

IB.SH har siden 2014 været forvaltningsmyndighed for det dansk-tyske samarbejde i Interreg-programmet.

Læs mere: www.ib-sh.de/produkt/interreg-6a-deutschland-danmark/